تغییر فصل و تنظیم زمستانی سیستم گرمایشی

تغییر فصل و تنظیم زمستانی سیستم گرمایشی

در این قسمت راهنمائیهای مهم در خصوص تغییر فصل سیستم های گرمایشی را جهت موتورخانه ها ، بویلر ها و فن کويل ها ارائه می نماید قطعا انجام دقیق این فرآیند علاوه بر کاهش هزینه تعمیرات و کاهش مصرف سوخت ، اسودگی و آرامش خیال ساکنین را فراهم می نماید.

برای تعمیر و نگهداری از تاسیسات ساختمان خود با ما تماس بگیرید.

اولین و مهمترین سوال این است که چه زمانی موتورخانه و سیستم گرمایشی ساختمان خودرا روشن کنیم؟قطعا مهمترین زمان در روشن کردن سیستم گرمایشی زمانی است که احساس سرما در ساکنین بوجود بیاید ولی با توجه به نسبی بودن این احساس سرما و در صورتی که سرمای زودرسی در کار نباشد ، بین اول تا پانزدهم آبان ماه زمان روشن کردن سیستم گرمایشی و تغییر فصل به حالت زمستانی می باشد.

اگر سوال این باشد که دقیقا در چه دمایی باید روشن شود ، اصولا وقتی دمای سرد ترین زمان شب از ۱۲ درجه کمتر شود ، نیاز به روشن شدن سیستم گرمایشی وجود دارد. البته وجود کودکان و نوزدان که حساسیت بیشتری به سرما دارند این بازه دمایی را تا ۱۵ درجه نیز بالا می برد.

خوب حالا که تصمیم به تغییر فصل و تنظیم زمستانی گرفته ایم بهتر است قدم به قدم با یکدیگر جلو برویم تا تغییر فصل به آرامی و بدون آسیب صورت گیرد.

شرکت سرو انرژی اکیدا توصیه می نماید که قبل از شروع تغییر فصل و تنظیم زمستانی حتما منبع انبساط باز در پشت بام کنترل شود تا جریان مداوم آب تا بالاترین نقطه تضمین گردد و سپس بقیه فرایند انجام شود.

اول- پمپهای سیرکولاسیون سیستم بسته گرمایشی را از نظر ظاهری کنترل می کنیم که مشکل نداشته باشد

سپس با توجه به نوع و دستورالعمل پمپ نسبت به روغن کاری قسمتهای چرخنده پمپ اقدام می کنیم و بعد از آن اتصالات برقی و سیم های پمپ را کنترل میکنیم

در این میان نکته مهم اینکه قبل از روشن کردن پمپ حتما شیر های چرخش آب و همچنین شیرهای کنترلی قبل و بعد از پمپ را باز می کنیم. البته بهتر است برای کنترل دقیق تر ابتدا یکی از شیرها و بتدریج پس از روشن شدن پمپ شیرهای دیگر باز شود

بعد از انجام این مراحل پمپ سیرکولاسیون ( یکی از پمپ ها )را روشن می کنیم . پس از روشن شدن پمپ صدای آن را کنترل می کنیم که صدای غیر عادی نداشته باشد در صورت داشتن صدای غیر عادی فورا آن را خاموش می کنیم. در صورت خرابی و یا سالم بودن پمپ اول، پمپ دوم را روشن می کنیم تا از صحت عملکرد آن مطمئن شویم.در صورت چرخش صحیح باید آب بتدریج گرم شود. با لمس لوله ها ، چرخش اب و گرمای آن را حس می کنیم. نکته مهم اینکه با توجه به توان دیگ اب گرم ( بخار) مدت زمانی که اب چرخشی گرم شود متفاوت خواهد بود و در برخی اوقات تا یک شبانه روز نیز طول خواهد کشید. بعد از این مرحله بتدریج و ارام ارام شیرهای طبقات و زون های مختلف(‌در صورت وجود ) را باز کرده و چرخش اب را در تمامی ساختمان کنترل می کنیم.

بعد از انجام امور فوق به سراغ واحدها می رویم و فرايند هواگیری را در تمامی مسیر انجام می دهیم تا گرمایش بصورت متوازن در همه ساختمان صورت پذیرد

توصیه می گردد که جهت انجام تغییر فصل و با پرداخت هزینه ناچیز کار را به دست مهدسین و متخصصین بسپارید تا از آسیب دیدگی و خسارت بیشتر جلوگیری نماید

جستجوی مطالب