چگونگی کارکرد کولر گازی

چگونگی کارکرد کولر گازی

چگونگی ایجاد سرما در بسیاری از وسایل سرماسازی مانند کولرگازی ، یخچال ، آب سردکن ،  و ... مشابه است ، در کولرگازی ، همانند یخچال ، از تبدیل گاز به مایع به وسیله

افزایش فشار و در نتیجه تولید سرما که در اثر تبدیل مایع به گاز ایجاد می شود . برای رسیدن به هدف مورد نظر ( خنک نمودن محیط ) استفاده می کنند . تنها تفاوت را میتوان در خنک کردن کندانسور (رادیاتور) دانست که در کولرگازی به وسیله هوای دمیده شده بر روی آن گرمای لازم گرفته می شود . در حالی که در یخچال برای داشتن هوایخنک از دمیدن هوا بر روی اواپراتور استفاده می گردد .

 برای خرید یک کولرگازی خوب ، به چه نکاتی باید توجه کرد ؟

ضمن تاکید مجدد بر ساده بودن امکان مدیریت بر هزینه های برق مصرفی ، توصیه های زیر برای خرید کولرگازی ارائه می شود :

الف . کولرگازی را از مبادی و فروشگاه های معتبر تهیه کنید و حتما کولرگازی دارای

برچسب انرژی A خریداری شود . کابرد این توصیه باعث می شود تا 40 درصد در هزینه های برق مصرفی سرمایشی تان صرفه جویی شده و کولرگازی منصوبه دچار مشکلات ونقض شود .

ب . ظرفیت کولرگازی را متناسب با مساحت فضایی که نیاز به برودت دارد ، انتخاب کنید

ج . کولرگازی در سه کلاس منطقه ای گرمسیری ، معتدل ، سردسیر تقسیم می شوند .

موقع خرید متناسب با آب و هوای محل زندگی خود کولرگازی را انتخاب کنید .

 از کولرگازی چگونه بهره برداری می شود که هزینه های برق مصرف کاهش یابد ؟

1-نصب اینورتر در کولرگازی پنجره ای باعث افزایش راندمان آنها می شود

2-تمیز بودن کندانسور کولرگازی به لحاظ عبور جریان هوا تا میزان زیادی از جریان برق مصرفی کولرگازی می کاهد .

3-نصب کندانسور کولرگازی در سایه باعث جلوگیری از اتلاف میزان قابل توجهی از انرژی مصرفی آن ها خواهد شد .

4-در صورت امکان کولرگازی را در مسیر باد نصب کنید ، زیرا این کار باعث انتقال حرارت بهتر در کندانسور شده و در نتیجه افزایش بازده و کاهش مصرف انرژی حاصل خواهد شد .

5-سعی شود محوطه پشت کولرگازی دارای فضای مناسبی جهت گردش هوا باشد .

6-درزگیری مناسب اطراف کولرگازی ، قرار نداشتن در معرض تابشمستقیم خورشید ، سرویس به موقع و تمیز نمودن فیلترهای هوا و رادیاتور ، تاثیر به سزایی در کاهش مصرف انرژی الکتریکی دارند .

7-در شهرهای جنوبی کشور که دارای آب و هوای بسیار گرم و مرطوب هستند ، کاشتن یک اصله درخت در نزدیکی کولرگازی ، حدود 10 تا 15 درصد کاهش مصرف انرژی الکتریکی را به همراه خواهد داشت . علاوه بر اینکه کاشتن درخت در مجاورت ساختمان ها باعث زیبایی و عایق سرما و گرمای ساختمان نیز می شود .

8- برق مصرفی کولرگازی ، هم زمان با استفاده از لامپ های کم مصرف (به دلیل تشعشع حرارتی کمتر این لامپ ها ) به میزان قابل توجهی کاهش می یابد .

9- تمامی کولرگازی دارای درجه تنظیم دما ( ترموستات ) هستند . لذا با توجه به اینکه بهترین درجه برودت منزل در فصل تابستان بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد است ، باید از سرد کردن بیش از حد محل سکونت خودداری کرد .

جستجوی مطالب