مقایسه مصرف برق کولرهای گازی با داکت اسپیلت ها

143031403218834582 energy class energieberatung bar chart efficiency rating electrical appliances consuming environment Stock Vector

مقایسه مصرف برق کولرهای گازی با داکت اسپیلت ها

داکت اسپیلت ها همانند کولر های گازی دارای انواع ساده و اینورتردار می باشند که نیاز برق مصرفی آنها تک فاز و در ظرفیت های بزرگتر سه فاز می باشند

داکت اسپلیت ها در واقع همان کولرهای گازی می باشند که به جای اینکه یونیت های داخلی آنها روی دیوار یا سقف به صورت روکار نصب شوند به صورت توکار داخل سقف کاذب اجرا می شوند و با توجه به High Staticبودن آنها قابلیت تهویه متراژ بسیار بزرگتری نسبت به اسپلیت و کولرهای گازی را دارند. برای اجرای این سیستم نیازی نیست که کل فضای داخل واحد با سقف کاذب پوشانده شود در قسمت خروجی این دستگاهها نهایتا ۲۵ سانت در ارتفاع سقف فضا نیاز دارند تا قابل اجرا باشند.

در حالت کلی یک دستگاه کولر گازی ۲۴ هزار واقعی دارای ۱۳ آمپر مصرف برق می باشد بدیهی است داکت اسپیلت هم ظرفیت با این دستگا همان ۱۳ آمپر مصرف برق را خواهد داشت.

حال سوال اینگونه مطرح می شود که چرا مصرف انرژی در داکت اسپیلت ها نسبت به کولرهای گازی کمتر است؟

اگر یک واحد ۹۰ متری دو خوابه در شرایط آب و هوایی تهران در نظر گرفته شود. این واحد در ایده آل ترین شرایط نیاز به ۲ عدد اسپلیت ۹۰۰۰ برای دو اتاق خواب و نیز یک اسپلیت ۲۴۰۰۰ برای سالن را دارد. اما اگر یک دستگاه داکت اسپیلت ۳۶۰۰۰ برای این واحد در نظر بگیریم با توجه به همپوشانی فضاها میزان برودت کمتری جهت تهویه این فضا نیز کافی خواهد بود و با توجه به اینکه حداقل اسپلیت موجود در بازار برای اتاق خواب ها ۹۰۰۰ می باشد خواهیم دید که در مجموع دستگاه داکت ۳۶ به جای اسپلیت معمولی (مجموع ۴۲) قابل انتخاب خواهد بود.

در واقع در ابتدای امر کاهش قدرت دستگاهتهویه انتخابی باعث کاهش مصرف انرژی به دلیل کوچکتر شدن دستگاه شده و در مرحله دوم کاهش تعداد یونیتهای خارجی و به تبع آن کاهش استارت و استپ های ناشی از آن نیز تاثیر به سزایی در کاهش مصرف انرژی خواهد داشت.

جستجوی مطالب